Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Alles voor jouw fiets vind je online bij Fietspunt waar je het grootste assortiment aan leuke artikelen vind zoals onder andere bagagedragers, spatborden, kettingkasten, maar ook fietstoeltjes, bellen en heel veel meer om zo comfortabel te kunnen fietsen. Of je nu goede banden wilt, een fietskar of een fietspomp, je vindt het online bij Fietspunt.  

Doe zelf je eigen fietsreparaties met de artikelen van Fietspunt zodat jij alles zelf kunt doen. Ga voor goede producten van grote merken en kies voor een snelle levering van jouw producten wanneer je voor 15.00uur besteld. Betaal geen verzendkosten bij een bestelbedrag hoger dan € 20,- en je kunt weer heerlijk fietsen. Ook fietstassen, helmen en vele andere accessoires shop je online bij Fietspunt.  

Handige en praktische artikelen voor het fietsen, maar ook leuke artikelen shop je online bij Fietspunt. En wanneer je bij Fietspunt winkelt via 24/7 Discount, dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel het aanbod aan Fietsartikelen bij Fietspunt en shop online via 24/7 Discount en blijf ook op de hoogte van goede acties en aanbiedingen. 

Korting Fietspunt

Fietspunt