Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Fietsen is leuk en vooral heel gezond. Dagelijks wordt er veel gefietst in Nederland! Leuke fietsen voor een eerlijke prijs vind je bij Fietsuniek. Bij Fietsuniek heb je een ruim assortiment aan fietsen voor jongens, meiden, dames en heren. Naast fietsen kun je bij Fietsuniek ook slagen voor accessoires als helmen, fietsbellen, tassen en nog veel meer.

Bekijk het ruime assortiment fietsen bij Fietsuniek. Van kleine driewielers tot oma fietsen en van mountainbikes tot racefietsen. Je vindt er de leukste fietsen in de mooiste kleuren. Wanneer je bestelt bij Fietsuniek profiteer je van gratis verzending en snelle levering. Daarnaast krijg je gegarandeerd een lage prijs. En je sluit heel gemakkelijk direct online een fietsverzekering af voor je nieuwe fiets.

Op zoek naar een goede fiets voor jezelf of als cadeau voor je kind? Bij 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan fietsen voor het hele gezin. Kijk snel op 24/7 Discount of er leuke acties beschikbaar zijn en profiteer bij je bestelling van ledenkorting. Zo heeft 24/7 Dicount misschien ook wel een leuke actie voor Fietsuniek.

Korting Fietsuniek

Fietsuniek