Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Finnair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair opereert vanaf de luchthaven Helsinki-Vantaa en beheerst zowel de binnenlandse als de internationale luchtvaartmarkt in Finland. Je vindt er particuliere en zakelijke vluchten vanuit Amsterdam. Boek nu tickets!

Finnair vliegt vanaf Amsterdam Schiphol airport naar maar liefst 11 bestemmingen in Azië zoals Beijing,             Hong Kong, Bankok en Singapore. En ook naar enkele van de mooiste bestemmingen in Noord-Europa, Lapland, Scandinavië en Rusland, via het compacte en transfer-vriendelijke Helsinki Airport. Bekijk de aanbiedingen en bestemmingen via de website van Finnair. Je vliegt al voor Helsinki voor € 215, - en naar Beijing voor € 515, -. Prettige reis!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van luchtmaatschappijen en boekingssites via 24/7 Discount. Ga je binnenkort op vakantie? Kijk of er een actiecode van Finnair tussen staat en gebruik deze. Met 24/7 Discount heb je ledenvoordeel te pakken op je online boekingen bij reis- en luchtvaartmaatschappijen.

Korting Finnair

Finnair