Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Fitnessmerken is de grootste aanbieder van fitness in Nederland en België. Alle merken zijn verkrijgbaar. Fitnessmerken maakt onderdeel uit van fysieke fitnesswinkels. Uw bestellingen worden afgehandeld door het distributiecentrum in Hengelo. De professionele aanpak van Fitnessmerken heeft geen gevolg voor de prijs. Elders goedkoper, dan krijg je het verschil terug! Bij Fitnessmerken vind je loopbanden, roeitrainers, spinbikes, trilplaten, maar ook sportaccessoires zoals handschoenen, schoenen, gewichten en meer. 

Profiteer van de scherpe prijzen en gratis montage van de producten bij Fitnessmerken. Door de ruime voorraad bij Fitnessmerken profiteer je van snelle levering en het wordt gratis gemonteerd bij jouw thuis of in jouw bedrijf. Ook heeft Fitnessmerken een ruim assortiment wat je kunt bekijken in de showroom in Hengelo (Overijssel).

Bij 24/7 Discount vind je diverse webwinkels waar jij de beste fitnessapparatuur en accessoires kunt vinden. Kijk snel waar jij kunt shoppen en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting. Blijf op de hoogte van interessante acties en shop vandaag nog online bij FitnessMerken. 


Korting Fitnessmerken

Fitnessmerken