Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Flessenspenen

Met een kleine op komst of inmiddels al op de wereld, wil je natuurlijk dat hij op zij het beste krijgt. Lukt dat niet middels borstvoeding, dan is flesvoeding een alternatief en daarvoor heb je natuurlijk goede flessen nodig en flessenspenen. Flessenspenen vind je van diverse merken van Philips Avent, Dr. Brown, Tommie Tippie, Difrax en vele anderen.  

Je wilt het beste voor je kind en dat doe je met de juiste voeding, want met de juiste voeding is jouw kind het meest vrolijk. Kijk daarom goed wat geschikt is voor jouw kind qua flessen en kijk goed naar de ontluchting van de flessen in verband met buikkrampjes. Voor iedere fles kun je losse flessenspenen kopen, naarmate je kleine ouder wordt, kan hij/zij namelijk meer voeding in één keer doorslikken en kunnen de gaatjes in de spenen dus groter worden.  

Heb jij net een kleintje gekregen en is borstvoeding helaas niet aan jouw besteed? Kijk dan voor de beste opties aan flessenspenen en voed jouw kind op deze manier. Kijk voor goede aanbiedingen en acties op 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.