Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Fletcher Hotels is een grote keten op het gebied van mooie hotels in de weide natuur waar je heerlijk kunt genieten van rust, lekkere ontbijtjes en een gezellige sfeer. De meeste Fletcher Hotels staan in een mooie omgeving waar je kunt fietsen in de natuur of kunt gaan wandelen en lekker kunt eten, drinken, borrelen en bovenal slapen. 

De omgeving van de Fletcher Hotels biedt vaak vele mogelijkheden en het personeel weet de ins- en outs van de omgeving. Of je nu wilt fietsen, wandelen, ontspannen, golfen of met zakenrelaties moet vergaderen, het personeel van Fletcher Hotels staat voor je klaar om je van dienst te zijn. Een boeking via de website van Fletcher Hotels is zo gemaakt zodat jij heerlijk kunt ontspannen met je partner. 

Hotelovernachtigingen, vakanties en meer boek je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je een ruime keuze aan webshops waar jij online kunt boeken zodat jij direct kunt profiteren van ledenkorting op jouw account en kunt genieten van een welverdiende vakantie. 

Korting Fletcher Hotels

Fletcher Hotels

2.00% korting
Bezoek Fletcher Hotels met korting