Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Fleurop bezorgd wereldwijd bloemen aan huis. Met meer dan 50.000 aangesloten bloemenzaken levert Fleurop in 150 landen. Het assortiment van Fleurop bestaat uit boeketten voor verschillende gelegenheden. Fleurop staat garant voor uitstekende kwaliteit van bloemen en planten. Dit samen met een onberispelijke service. Fleurop levert over bijna de hele wereld prachtige boeketten. Door de samenwerking met de bloemist in de buurt, wordt een boeket snel afgeleverd en dat is mooi wanneer je iemand vandaag nog wil laten weten dat je aan hem/haar denkt of bijvoorbeeld wil feliciteren. 

Je kunt via Fleurop voor iedere gelegenheid een bloemetje laten bezorgen. Van luxe bloemboeketten tot geboorteboeketten, een goede kwaliteit aan bloemen en planten voor iedereen. Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die je wilt overbrengen. Zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Ook kun je er nog leuke extra producten bij bestellen. Wanneer je voor 12.00uur besteld, kan het dezelfde dag nog worden geleverd. 

Mooie boeketten bezorg je online via 24/7 Discount, want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en bekijk de leukste acties zodat jij naast de ledenkorting ook profiteer van een leuke kortingscode. 

Korting Fleurop

Fleurop