Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zijn Flow en Zen helemaal op jou van toepassing? De trendy spijkermat Flowee is een moderne Nederlandse versie van het spijkerbed uit India. Ervaar ontspanning van spieren, innerlijke rust of juist meer energie! In de webshop van Flowee staan verschillende modellen en kleuren. Flowee is een trendy spijkermat die je in balans brengt en die op verschillende manieren gebruikt kan worden.

De Flowee kan je op het hele lichaam gebruiken, maar de drie meest gebruikte posities zijn de rug, de nek en de voeten. Door de meer dan 5000 ‘lotuspuntjes’ op de mat worden de zenuwuiteinden en bloedsomloop van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam maakt hierdoor zelf de ‘feel good’ hormonen oxytocine en endorfine aan. Deze hormonen zorgen voor ontspanning, pijnverlichting en een gevoel van euforie. Ervaar het ook en probeer de spijkermat 2 weken uit. Bestel vandaag nog in de webshop van Flowee!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van verzorgings- en ontspanningsproducten. Ervaar het ultieme relax moment met de Flowee mat. Kijk via 24/7 Discount of er een kortingscode beschikbaar is en relax met korting. Je profiteert bovendien van ledenkorting via 24/7 Discount op je online bestellingen.

Korting Flowee

Flowee