Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij een echte bloemenliefhebber en geef jij ook graag bloemen aan mensen? Kijk dan eens op Flower Service waar jij de leukste boeketten kunt uitzoeken en kunt laten bezorgen bij iemand die dat verdiend. Of je nu een zieke collega hebt, iemand die jarig is of iemand die net is bevallen, bij Flower Service kun jij een gepast boeket laten bezorgen en het is ook mogelijk het van te voren in te plannen. Flower Service werkt samen met heel veel Fleurop bloemenwinkels waardoor je op de dag zelf nog kunt bestellen en kunt laten bezorgen. 

Een mooie bos bloemen, rozen, gerbera's of andere bloemen bestel je online bij Flower Service. Je kunt kiezen voor een bloemenabonnement voor jezelf of op kantoor of je laat een mooi bloemstuk maken voor bijvoorbeeld een bruiloft of de mindere leuke dingen zoals een begrafenis. Bekijk het assortiment aan bloemen en bestel direct online via Flower Service om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Flower Service is één van de partijen waar jij online jouw bloemen kunt bestellen en kunt laten bezorgen op een adres naar keuze. Bekijk het assortiment en profiteer vandaag nog van leuke ledenkorting op jouw bestelling wanneer je via 24/7 Discount besteld.

Korting Flower Service

Flower Service