Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Foka heeft een uitgebreid assortiment camera's, televisies, audio apparatuur en bijbehorende accessoires en alles wordt aangeboden tegen een gunstige prijs. In de webshop kun je zonder verplichtingen producten reserveren en kun jij ze ophalen in de winkel in Rotterdam. De medewerkers van Foka weten je alle ins- en outs van een product te vertellen en bieden je ook online en telefonisch een goed service. 

Of je nu een professionele fotograaf bent of op zoek bent naar een nieuwe televisie, bij Foka vind je alles aan apparatuur. Naast apparatuur zoals camera's vind je er goede opbergtassen om jouw apparatuur goed in op te bergen zodat het tegen een stootje kan. Lenzen, statieven, koffers, maar ook televisies van merken als Sony, Philips en Samsung shop je online via Foka. 

Houd jij van goede service bij de aankoop van apparatuur, dan ben je bij 24/7 Discount aan het goede adres. Bij 24/7 Discount vind je een ruim webshop aanbod aan elektronicawinkels. Bekijk snel waar jij online kunt shoppen met ledenkorting. 

Korting Foka

Foka