Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van shoppen én van voordeel? Bij Fokkido vind je een enorme keuze aan merkartikelen tegen mooie lage prijzen. In de webwinkel kom je een ruim assortiment bekende speelgoedmerken als Playmobil en Lego tegen. Daarnaast vind je er de merken Wesco, Illy, Bodum, Sigg en Casa Bugatti om jouw huis te voorzien van praktische spullen en leuke accessoires. De artikelen van deze merken vind je bij Fokkido goedkoper dan in reguliere winkels. Kijk ook eens naar de Wesco producten, van pedaalemmers en afvalbakken tot keukenaccessoires.

Je richt je huis compleet in via de webwinkel van Fokkido en je betaalt er nooit teveel. Ga lekker shoppen in deze webwinkel en bekijk het ruime assortiment speelgoed, Wesco, Wesco cookware, Vipp, Bodum, Sigg en Joseph Joseph en Illy. Fokkido  heeft ook een fysieke winkel in Waalwijk, waar je je spullen ook kunt ophalen. Je kan het natuurlijk ook gewoon thuis laten bezorgen.

24/7 Discount heeft voor jou de beste deals om je huis eigentijds in te richten. Kijk of er een actuele Fokkido kortingscode of aanbieding beschikbaar is voor een korting op je aankopen of voordeel op verzendkosten. Bestel je artikelen via 24/7 Discount met ledenkorting. Op deze manier betaal je nooit teveel.

Korting Fokkido

Fokkido