Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je weet niet wat je ziet in de webshop van Fonteyn. Fonteyn is dé specialist op het gebied van Outdoor Living. Dat betekent dat je hier een breed scala aan tuinhuizen, tuinmeubelen, veranda’s, buitenkeukens, zwembaden en sauna's vindt. Fonteyn biedt het beste van het beste van de laatste trends en natuurlijk uitstekende kwaliteit. Fonteyn is al 21 jaar het vertrouwde adres voor al je Outdoor Living wensen.

Zorg voor heerlijke relaxmomenten in je tuin met de producten van Fonteyn. Kies voor tuinmeubelen die gemaakt zijn van teak, steigerhout, RVS, wicker of kunststof. Of ga lekker kokkerellen met een buitenkeuken of luxe barbecue van Fonteyn. Wil je al dit moois eerst zelf bekijken? Ga dan naar de grote showroom in Uddel. Je hoeft trouwens niet lang op je artikelen te wachten, want Fonteyn heeft een zeer ruime voorraad. Betaal veilig online via MultiSafepay.

Ontvang op je online bestellingen voor wonen en lifestyle de beste kortingsacties via 24/7 Discount. Kijk voor mooie Outdoor Living producten bij Fonteyn. Wil je iets bestellen? Kijk dan of er een kortingscode via 24/7 Discount tussen staat en profiteer ook nog eens van ledenkorting.

Korting Fonteyn

Fonteyn

3.25% korting
Bezoek Fonteyn met korting