Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Fotodoos is een absolute aanrader voor een bruiloft of ander feest! Ga je trouwen en wil je iets extra’s om je feest of receptie nog leuker te maken? Kies dan voor één van de photobooths bij de Fotodoos.nl en laat je gasten de mooiste en gekste foto’s maken! Je kunt de photobooths uitbreiden met verschillende opties die je evenement nog mooier en leuker maken bijvoorbeeld Vintage, Classic en Modern.

Bekijk de mogelijkheden bij Fotodoos.nl. Je ontvangt altijd twee fotostrips, één voor mee naar huis en bijvoorbeeld één voor in het gastenboek! Gebruik de verkleeddoos plus om de foto nog gekker te maken of breid je pakket uit met andere verschillende opties zoals het automatisch uploaden via Social Media. Reserveer online bij de Fotodoos.nl.

Leuke, gekke en hilarische foto’s laat je maken bij Fotodoos.nl. Voor te gekke foto’s van je feest of party kijk je of er een kortingscode via 24/7 Discount beschikbaar is. Je bestelt in online fotoshops je fotoshoots, fotoalbums en meer op fotogebied en je profiteert bovendien van ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Fotodoos.nl

Fotodoos.nl