Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een absoluut mooie manier voor het afbeelden van mooie foto's is in een lichtbak. Hierdoor wordt jouw foto een echte eyecather aan jouw muur thuis of op kantoor. Bij Fotoinlichtbak.nl kun je jouw foto laten maken in een bijzondere lichtbak waardoor jouw mooiste foto gegarandeerd opvalt. Je kunt bij Fotoinlichtbak.nl kiezen uit diverse formaten en de motieven kun je verwisselen. In de lichtbak wordt gebruik gemaakt van LED-verlichting en zo profiteer je van een extra nieuwe manier van foto's showen.

Kies een mooie foto uit die jij wilt tonen in jouw lichtbak zodat jij jouw mooiste foto's laat zien. Het is mogelijk om jouw foto's te verwisselen in de lichtbak zodat je steeds een andere foto toont. Kijk voor een mooie manier van het presenteren van jouw foto voor Fotoinlichtbak.nl en bestel direct online. De foto wordt gedrukt op Backlit folie en wordt geplaatst in een high quality lichtbak.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw foto's in een lichtbak en bestel direct online via 24/7 Discount met ledenkorting. Bekijk waar je dit kunt bestellen en profiteer van leuke acties via 24/7 Discount.

Korting Fotoinlichtbak.nl

Fotoinlichtbak.nl