Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Van bloemen word je blij! Laat daarom eens een bloemetje bezorgen bij je moeder, je vriend of je beste vriendin via Frederiques Choice. Bloemen voor een verjaardag, trouwdag, Moederdag, Valentijn of geboorte. De bloemen die je bestelt zijn van topkwaliteit en worden bezorgd in een schitterende verpakking. De bloemen van Frederiques Choice komen rechtstreeks van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland hand gebonden vervaardigd.

Bekijk de prachtige boeketten in de webshop van Frederiques Choice. Naast bloemen kan je ook tuinartikelen en vazen laten bezorgen. Frederiques Choice bezorgt bloemen in Nederland, maar ook in België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk en Zweden. De bezorgdag kun je zelf bepalen in het bestelproces. Bestel de mooiste bloemen eenvoudig online bij Frederiques Choice. Betalen gaat veilig via iDeal, Visa of Master Card. Maak iemand blij met een bloemetje!

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen, kortingen en andere acties van online tuin- en bloemenwinkels. Bloemetje laten bezorgen? Kijk of er een geldige kortingscode van Frederiques Choice in het overzicht staat. Met 24/7 Discount bestel je online je bloemen met ledenkorting.

Korting Frederique's choice

Frederique's choice

6.75% korting
Bezoek Frederique's choice met korting