Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Overal kom je ze tegen, op straat en buiten de kroeg, want binnen mag het niet meer, rokers. Roken is een verslaving, een bezigheid waar je niet zomaar vanaf komt. Echter zijn er alternatieve oplossingen om het roken af te leren, er vanaf te komen of op een gezonde manier verder te gaan. Bij Funkyvapes.nl kun je terecht voor elektrische sigaretten om zo van je verslaving af te komen. Het nicotinegehalte van een gewone sigaret naar een elektrische sigaret kun je afbouwen, want dat is wat de verslaving opwekt. 

Bij Funkyvapes.nl kun je terecht voor een elektrische sigaret en op een gezondere manier roken. Doordat er geen verbranding meer plaatsvindt, adem je geen teer meer binnen, echt een stuk gezonder dus. Bestel jouw elektrische sigaret via Funkyvapes.nl of ga voor een starterspakket. Bestel ook liquids die jij qua smaak lekker vindt en begin met afkicken van jouw ouderwetse sigaret.

Gezonder roken, het bestaat bijna niet, maar toch. En via 24/7 Discount kun jij dat vinden. Bekijk het aanbod aan e-sigaretten online via 24/7 Discount en shop met ledenkorting. Kijk snel of er een actie online staat voor Funkyvapes.nl en profiteer van leuke korting met de actie.

Korting Funkyvapes.nl

Funkyvapes.nl