Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gasbarbecues

Met de zomer in je bol wil je het liefst altijd barbecue-en en heel Nederland met je. Steek de barbecue aan, leg er lekker vlees en vis op en je kunt binnen no-time heerlijk eten. Een gasbarbecue is ideaal, want je zit niet te tobben met het aansteken van de kolen, je kunt gewoon direct beginnen zodra je gril warm is. Lekker je vlees dichtschroeien en smakelijk eten.  

Heerlijke maaltijden kun je bereiden op jouw gasbarbecue. Deze heb je in verschillende uitvoeren, van een simpele kleine tot uitgebreid in een soort van buitenkeuken. In gasbarbecues kun je denken aan merken als Weber, barbecook en heel veel meer en de smaak is heerlijk. Kies voor een goede gasbarbecue waar je jarenlang plezier van hebt.  

Heerlijk bakken en braden op de barbecue, dat is wat iedere man erg lekker en leuk vindt. Laat hem maar bij de barbecue staan. Bekijk het assortiment aan gasbarbecues bij de aangesloten webshops en profiteer direct van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount en blijf ook op de hoogte van fijne acties zoals Zomervoordeel, Bulk 10-daagse en meer.

Patton Sunny Special 2+ gasbarbecue
€ 169.00
Garden Grill Evolution 2+1 gasbarbecue
€ 179.00
Barbecook Siësta 310 barbecue
€ 399.00
Campingaz expert super barbecue
€ 99.95
Outdoorchef City Gas 420G gasbarbecue
€ 118.00
Campingaz 3 Series Classic LBS gasbarbecue
€ 229.00
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
Barbequeshop
2.00% korting

Wanneer het voorjaar is begonnen hoopt iedereen snel op prachtig weer want dan kan er weer buiten...

Bezoek Barbequeshop met korting