Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je bent druk bezig in de tuin en naast het mooie aangelegde terras wil je ook een mooi groen gazon. Maar je hebt natuurlijk geen zin in om heel lang te wachten op een heerlijk groen grasveld! Koop graszoden bij Gazon.nl. Met deze graszoden ben je verzekerd van een mooi gazon.

In de webshop vind je verschillende graszoden voor het ideale gazon. Graszoden speelgras, schaduwgazon, voor als je tuin gedeeltelijk in de schaduw ligt en graszoden premium. Deze laatste hebben weinig onderhoud nodig. Daarnaast koop je bij Gazon.nl ook je gazonmest, kalk meststof en zwarte teelaarde. Je gazon ligt er straks perfect bij met de graszoden en tuinmest van Gazon.nl. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bij je afgeleverd en je ontvangt gratis advies en leg instructies.

Voor kortingen op woon- en tuinartikelen ga je natuurlijk naar 24/7 Discount. Hier vind je namelijk kortingscodes voor online woonwinkels en tuinwinkels. Kijk of er een kortingscode van Gazon.nl tussen staat en geniet met voordeel van je prachtige gazon. Met 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting op je bestelling.

Korting Gazon.nl

Gazon.nl