Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij zelf jarig of wil je iemand verrassen die jarig is? Dan laat je toch gewoon een taart bezorgen op locatie! Bij GefeliciTAART kun jij jouw taart laten bezorgen op één of meerdere plekken in Nederland. Of je nu een aantal bedrijven wil bedanken voor de samenwerking of één iemand wil verrassen, het kan bij GefeliciTAART. Je kunt je taart zo uniek maken als je zelf wil en je kunt je eigen afbeeldingen, logo's en foto's op de taart laten zetten. 

Je upload jouw foto naar de website van GefeliciTAART, vult de gewenste aanleveradressen in en kies wat voor tijd je wilt laten bezorgen. Kies voor petit fours met een eigen logo, gezellige muffins of een grote slagroomtaart en ook met speciale dagen zijn er leuke taarten zoals bijvoorbeeld met Pasen en Kerst. Bij GefeliciTAART krijg je de lekkerste taart voor de beste prijs en je kunt ook een persoonlijke wens toevoegen. GefeliciTAART werkt samen met 300 bakkerijen in Nederland en door deze samenwerking kan er een taart op tijd worden geleverd. 

Maak jouw taart online en stel samen en bestel via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting op jouw account. Ga daarom snel naar 24/7 Discount, kijk of er een leuke kortingscode online staat en profiteer vandaag nog van ledenkorting. 

Korting GefeliciTAART

GefeliciTAART

5.00% korting
Bezoek GefeliciTAART met korting