Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gewatteerde jassen

Ieder jaar wanneer de herft begint en de winter in aantocht is heb je weer het gevoel dat je een koukleun bent. Een goede jas is essentieel voor een fijn en warm gevoel. Al eens gekeken naar een gewatteerde jas? Dit zijn namelijk fijne jassen die qua voering volledig gewatteerd zijn waardoor jij extra warm blijf. Gewatteerde jassen worden ieder seizoen weer opnieuw aan het modebeeld toegevoegd en vind je in diverse kleuren en vormen.  

Ga voor een kort model of een lang model in gewatteerde jassen ga je naar leuke online webshops. Kijk voor een knalroze jas of ga juist voor veilig zwart en vind de mooiste jassen voor jou. Zowel voor dames, heren als kinderen vind je de leukste gewatteerde jassen om zo de herfst en de winter door te komen. Merken in gewatteerde jassen zijn onder andere Hilifiger Denim, Hetreco, G-Star en vele andere merken.  

Leuke jassen en heel veel andere kleding nodig? Dat shop je natuurlijk online via 24/7 Discount zodat jij direct profiteert van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel waar jij online kunt bestellen en ga voor extra korting door middel van aanbiedingen, acties en ledenkorting.
 

Gewatteerde jassen