Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gezinnig is de webshop met de leukste cadeautjes en praktische en vrolijke producten voor ouders en kinderen. Met zorg geselecteerd en deels zelf geproduceerd. Het aanbod van Gezinnig bestaat handige artikelen om de boel thuis prettiger te organiseren. Denk aan magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memo bloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer.

Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven voor ouders en kinderen. Hele dag school, halve dag school, gym, naar voetbal, een feestje, naar de film, noteer het allemaal op de weekplanner. Lekker overzichtelijk. Bekijk het aanbod en zorg ervoor dat ook bij jou het gezinsleven gesmeerd loopt. Je artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling vanaf € 50, - en als je voor 17:30 uur besteld en betaald hebt via iDeal, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Omdat je natuurlijk altijd op zoek bent naar de beste koopjes en kortingen, kijk je regelmatig bij 24/7 Discount. Hier word je namelijk op de hoogte gehouden in welke webwinkels er acties zijn en waar je gebruik kunt maken van kortingscodes. Ook voor lifestyle artikelen en woonwinkels zijn er kortingscodes te vinden. Kijk of er een kortingscode van Gezinnig tussen staat. Via 24/7 Discount shop je lekker online met ledenkorting je handige lifestyleproducten bij elkaar.

Korting Gezinnig

Gezinnig