Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Gilets

Ga je binnenkort trouwen of heb je een leuk feestje wat er bijna aan zit te komen? Dan is het natuurlijk wel leuk wanneer ook jij meedoet aan de dresscode of er netjes uit ziet. De gilet is een prachtige accessoire voor mannen die je onder een colbert kunt dragen en boven een overhemd, het geeft net wat meer jeu aan je outfit en zo maak je gegarandeerd een goede indruk bij jouw bruid of tijdens een ander feestje.  

Gilets zijn echte eyecathers en kunnen je net wat meer vorm geven. Een mooie getailleerde gilet laat ook het mannenlichaam beter uitkomen. Mooie gilets vind je van merken als Gaastra, Profuomo, G-Start, maar ook kun je de mooiste gilets vinden bij warenhuizen als V&D of modewarenhuis WE Fashion. Gilets zijn de perfecte outfit voor bijzondere gelegenheden bij uitstek.

Shop jouw gilets online via 24/7 Discount want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod van webshops waar jij terecht kunt voor mooie gilets en bestel direct online met ledenkorting en je blijft op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties.