Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Go Lemon kortingsbon

Go wat? Go Lemon! Go Lemon is voor alle Apple-fans. Je kunt hier je favoriete Apple device gebruiken door een maandabonnement af te sluiten. Met Go Lemon heb je bijvoorbeeld altijd de nieuwste iPhone in the pocket met een goede service. Ga op zoek naar een Go Lemon kortingsbon en gebruik deze voor het afsluiten van je abonnement. Zo spaar je lekker geld uit. Ook is het handig om je aan te melden bij 24/7 Discount en altijd te shoppen met korting. Je spaart op deze manier direct voor ledenkorting bij meer dan 2.500 aangesloten webshops.

Go Lemon Review & ervaring

Met Go Lemon huur je Apple producten via het platform. Het is dus een groot verhuurplatform voor Apple producten. Heel veel mensen maken al gebruik van Go Lemon door te leasen. Zo kan jij ook beschikken over de nieuwste iPhone mét een goede Allrisk verzekering. Heel veel mensen maken al gebruik van Go Lemon. Wil jij dat ook? Lees reviews op internet en maak je keuze. Natuurlijk laat je zelf ook een beoordeling achter!

Go Lemon Crowdfunding

Ben je Apple fan en wil je ook gebruik maken van het verhuurplatform van Go Lemon? Go Lemon groeit enorm en jij kan meedoen. Vanaf € 100, - kan je al investeerder worden van Go Lemon met een rendement van maar liefst 6% en nog vele andere voordelen. Kijk op Go Lemon wanneer je nieuwsgierig bent geworden en mee wilt doen en volg de campagne en het hele crowdfunding avontuur.

Go Lemon Facebook

Informatie over Go Lemon is te vinden op diverse websites en je kunt Go Lemon ook volgen via Facebook. Lees ook vooral de reviews op Facebook en oordeel zelf wat je van Go Lemon vindt. Like Go Lemon en word ook lid van dit uitgebreide platform en blijf zo op de hoogte. Want jij bent tenslotte een echte Apple fan!

iPhone leasen zonder BKR

Sinds 1 mei 2017 is de BKR toetsing verplicht. Met een lease iPhone bij Go Lemon heb je daar geen last van. Je betaalt een vast bedrag per maand voor je iPhone, maar dan zonder BKR registratie. Superfijn om zo wél in aanmerking te komen voor de nieuwste iPhone. Met Go Lemon kan je dus lekker bellen, appen en internetten met je nieuwste iPhone, zonder je zorgen te hoeven maken over een BKR registratie. Kijk bij Go Lemon hoe het werkt.

Altijd de nieuwste iPhone

Met Go Lemon kun je altijd in het bezit zijn van de nieuwste iPhone met een leaseconstructie. Je betaalt een vast bedrag per maand voor je telefoon en je hebt hem ook nog eens goed verzekerd. Dus wanneer er weer een nieuwe iPhone gelanceerd wordt, kun jij in het bezit komen van deze mobiele telefoon door je aan te melden bij Go Lemon. Heel veilig, heel eenvoudig, heel Go Lemon!

Korting Go Lemon

Go Lemon

Bezoek Go Lemon