Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Niets is zo vervelend als je niet kunt printen omdat de inkt op is. Bestel gelijk nieuwe bij Go4inkt, want inkt, cartridges en toners vind je bij Go4inkt. Hier kan je goedkoop bestellen en met garantie! Je bespaart zo tot wel 75% op je printkosten. In het assortiment vind je goedkope inktpatronen en toners van verschillende merken zoals Canon, Brother, HP, Lexmark en Epson.

Zoek in het assortiment jouw inktpatronen en cartridges voor de juiste printer. Wil je ook een nieuwe printer, papier of labels bestellen? Ook dat is mogelijk bij Go4inkt. Je betaalt maar € 2,95 aan verzendkosten en bij een bestelling boven de € 75, - zijn de verzendkosten zelfs gratis.

Omdat 24/7 Discount aantrekkelijke kortingen en acties van online computer- en printwinkels plaatst op de website plaatst, loont het de moeite te kijken of je nu ook voordelig kunt shoppen in de webshop van Go4inkt. Gebruik dan de kortingscode. Je profiteert op die manier mooi van een korting of andere leuke actie bij de aanschaf van je cartridges, toners of printers. Via 24/7 Discount shop je online met ledenkorting.

Korting Go4inkt

Go4inkt

3.75% korting
Bezoek Go4inkt met korting