Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het goed om de juiste doelen te steunen, maar wil je niet alleen maar geld geven, maar er ook iets nuttigs voor terugkrijgen? Goededoelenkaartje is de website voor jou als jij leuke verjaardagskaarten, geboortekaarten en meer wilt bestellen. Van elke kaart die jij daar koopt, gaat een deel naar één van de goede doelen die Goededoelenkaartje steunt.

Bij Goededoelenkaartje kun je kiezen uit mooie kaarten en daarmee onder andere War Child of het Oranje Fonds steunen. Ook stichting De Zonnebloem is één van de partijen die je hier helpt als jij een kaartje bestelt via Goededoelenkaartje. Je kunt je kaartje volledig personaliseren, al staat er altijd een logo van het goede doel op.

Wil jij iemand verrassen met een persoonlijke kaart? Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen op het gebied van verjaardagskaarten. Denk hierbij aan veelvoudvoordeel, pakketvoordeel en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Goededoelenkaartje een actiecode beschikbaar is. Bestel snel en gemakkelijk online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Goededoelenkaartje

Goededoelenkaartje