Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Nationale Golfbon is het leukste golfcadeau van Nederland. Bestel deze bon via Golfbon en de bon wordt per post naar de ontvanger verzonden. De Golfbon is een heel leuk cadeau om aan je zakelijke relaties cadeau te geven in het kerstpakket of als give away. De bon is direct op verschillende golf locaties te verzilveren voor een greenfee of een golfles.

Bekijk de website van Golfbon en zie gelijk hoe je de golfbon kan bestellen en ook hoe je deze kunt verzilveren. Je kan een golfbon bestellen in waarden van € 5,- tot € 150, - . De Nationale Golfbon wordt geleverd in een leuke cadeauverpakking. Naast een golfbon kan je via de website ook golfartikelen bestellen zoals tassen, trolley’s, golfballen en golfclubs.

Via 24/7 Discount weet je altijd de beste kortingen en acties te pakken. Of het nou gaat om online winkels voor kleding, reizen of sportieve activiteiten. Als je een liefhebber van golfen bent of je wilt iemand een golfles cadeau doen, kijk dan of er een kortingscode van Golfbon tussen staat. Via 24/7 Discount boek en bestel je altijd met ledenkorting!

Korting Golfbon

Golfbon