Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ken jij iemand die fanatiek golft en weet je niet wat je wilt kopen voor een feestje, een verjaardag of gewoon als geintje? Kijk dan eens op Golfpresentjes waar je een ruim assortiment aan handige en leuke golfaccessoires kunt vinden. Zo kun je er al terecht voor leuke golfballen met een leuk gezichtje erop, of glow-in-the-dark golfballen, maar ook golfslagentellers, cursussen en masterclasses en veel meer. 

Kies een leuk cadeau uit voor jezelf of voor iemand die het verdiend en bestel direct online zodat hij verder kan zijn hobby te vervolgen. Leuke producten voor kleine prijzen, maar ook iets duurdere producten vind je bij Golfpresentjes. Kijk zelf eens op de golfbaan en zie of jij kunt genieten van deze sport. Bij Golfpresentjes heb je altijd verzendkosten voor briefpost € 2,00 en voor pakketten € 6,75, maar vandaag besteld, is dezelfde dag nog verstuurd.

De leukste golfartikelen bestel je online via 24/7 Discount want dan shop je met ledenkorting. Kijk snel voor het aanbod aan golfproducten op Golfpresentjes en bestel direct online met een leuke aanbieding die je hebt gevonden op 24/7 Discount.

Korting Golfpresentjes

Golfpresentjes