Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Golftest is dé golf oefensite van Nederland met officiële examenvragen. Iedereen die in Nederland wil golfen, moet een golfvaardigheidsbewijs (GVB) of tegenwoordig een Clubhandicap 54 hebben. Met ingang van 1 januari 2012 zijn de golfregels en examens veranderd. Bij Golftest zijn de examens voorzien van de nieuwste vragen en dus helemaal up to date.

Ga naar de website van Golftest om het officiële golf examen te maken. Je kunt hier eerst gemakkelijk de theorie en regels hiervoor leren en oefenen. Golftest biedt als enige de officiële vragen aan, exact zoals je ze ook op het echte examen zult krijgen! Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan op het examen. Veel succes!

Via 24/7 Discount weet je altijd de beste kortingen en sales acties te vinden. Of het nou gaat om online winkels voor kleding, reizen, financiële zaken of sportieve activiteiten. Ook voor theorie-examens ga je voor korting eerst kijken bij 24/7 Discount. Misschien staat er een kortingscode van Golftest tussen. Met 24/7 Discount regel je je examens gemakkelijk online met ledenkorting.

Korting Golftest

Golftest