Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

What's in the name: Grand City Hotels is een hotelaanbieder voor hotels in met name Duitsland in de grote steden. Hotels in Berlijn, Postdam, Bremen maar ook in Londen en Amsterdam kun je bij Grand City Hotels online boeken. Bij Grand City Hotels geniet van je van luxe, comfort en de beste locaties in het hart van elke stad.

Boek gemakkelijk en snel jouw verblijf in één van de grote steden via Grand City Hotels en profiteer van topprijzen. Kies de locatie, selecteer de datum en de opties verschijnen voor je. Kijk snel of er voor jou een plekje vrij is in Dusseldorf, Antwerpen of andere grote stad. Geniet van goede service en boek er een heerlijk ontbijt bij.

Op zoek naar een hotel in de grote steden voor zowel zakelijk als privé? Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen op het gebied van hotelreserveringen. Denk hierbij aan 3=2 acties. Op 24/7 Discount vind jij misschien wel een actiecode voor Grand City Hotels. Boek jouw hotel online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw boeking.

Korting Grand City Hotels

Grand City Hotels