Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je het heerlijk vindt om een weekendje weg te gaan in een hotel, dan is de webshop Grand City Hotels dé site waar je een overnachting in een luxe of gezellig hotel boekt. Je vindt er meer dan 100 hotels in Nederland, België en Duitsland op prachtige locaties. Hotels in steden als Amsterdam, Antwerpen, Dresden, Bonn, Bremen, of Düsseldorf. Waar boek jij een overnachting?

Ga naar de website van Grand City Hotels en boek een hotel in jouw favoriete stad. Selecteer je hotel en bekijk de beschikbaarheid. Elk hotel is voorzien van een omschrijving en prachtige foto’s zodat je precies kunt zien waar je overnacht. Boek eenvoudig je hotelovernachting online bij Grand City Hotels.


Via 24/7 Discount weet je altijd waar de beste aanbiedingen en acties van online vakantie aanbieders, reisaanbieders en hotelaanbieders zijn. Wil je een hotel boeken in een te gekke stad? Kijk dan eerst in het overzicht van 24/7 Discount of er een actuele kortingscode van Grand City Hotels aanwezig is. Met 24/7 Discount boek je online je vakantie en je hotelovernachting met ledenkorting.

Korting Grand City Hotels

Grand City Hotels