Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een webshop waar je gratis kunt shoppen? Het bestaat echt. Ga naar Gratiskoop en ervaar het zelf. GratisKoop is onderdeel van DisQounts International BV. Hoe het werkt? Kies een leuk product uit op Gratiskoop, Deel het product op Facebook of Twitter. Betaal de verzendkosten à € 5,95 per bestelling en het product wordt naar je toe verzonden. Je vindt allerlei verschillende artikelen bij Gratiskoop.

Ga naar de webshop en bekijk het uitgebreide assortiment. Kijk bij de gadgets, telefoon accessoires, tablet accessoires, sieraden, fashion en verzorging. Je kunt hier van alles vinden. Van hoesjes tot kabels en van armbanden tot horloges en zonnebrillen. En dat allemaal gratis! Het enige wat je doet is het product te delen via Facebook of Twitter en de verzendkosten betalen. Je product wordt vervolgens binnen 14 dagen naar je verzonden.

Voor de beste koopjes of gratis producten kijk je bij 24/7 Discount. Kijk of er een leuke actie van Gratiskoop tussen staat waarmee je de leukste artikelen gratis kunt bestellen. Je betaalt alleen de verzendkosten. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van aanbiedingen en kortingen en profiteer je van ledenkorting.

Korting Gratiskoop

Gratiskoop