Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Graze kortingscode

Voor je werk, voor naar school, op reis of zomaar gewoon tussendoor wil je een lekkere snack. Maar zo’n snack moet natuurlijk wel voedzaam, smakelijk en gezond zijn! Bij Graze maak je een gezonde en verantwoorde keuze. Hier koop je lekkere, gezonde snacks voor elke dag. Word ook fan van Graze en bestel online mét een geldige kortingscode je dagelijkse snacks. Om nooit meer een actie of aanbieding mis te lopen meld je je aan bij 24/7 Discount. Via 24/7 Discount shoppen betekent namelijk altijd voordeel op je online snacks en andere aankopen!

Graze box review

Wil je weten wat andere klanten van de gezond gevulde Graze box vinden? Dan is het super slim om de reviews te lezen op de website van Graze. Ook vind je onafhankelijke reviews op andere sites zoals Trustpilot en Sitejabber. Door reviews te lezen kom je erachter of een product en webwinkel goed beoordeeld wordt. Deel ook jouw ervaring van de Graze box met anderen en laat een review achter.

Kosten Graze box

Graze is een gezond snack bedrijf met meer dan 200 snack combinaties. Je kunt een abonnement nemen en elke twee weken een Graze box thuisgestuurd krijgen. Kies online je box: de variatie-box, de zoete box of de hartige box. Wat betaal je nou voor een Graze box? Per variatie box betaal je maar € 3, - voor een proefbox. Normaal betaal je hier slechts € 6, - voor. Een box is verdeeld in vier vakjes met verschillende gezonde snacks.

Gratis bezorging Graze box

Je hebt alleen maar goede redenen om een Graze box te bestellen, want naast dat het super lekker, voedzaam én gezond is, betaal je geen bezorgkosten voor je Graze box. En dat is natuurlijk super tof. Een Graze box is al heel voordelig, maar met de gratis bezorging wordt het nog een groter feestje om deze vrolijke gezonde boxen te bestellen. Ga snel naar Graze, bestel en ontvang binnenkort je box in je brievenbus.

Free Graze box

Bestel online voor de Free Graze box of ontvang maar liefst 50% korting op een proefbox. In de webwinkel vind je alle mogelijkheden zoals proefboxen en multipacks. Je kan ook een abonnement nemen en elke 14 dagen een nieuwe gevarieerde snack box met verrassende recepten ontvangen. Zo geniet je niet alleen van de snacks, maar ook van variatie. Je kunt je abonnement trouwens elk moment opzeggen, wanneer je maar wilt.

Variety pack Graze snack

Héél veel variatie met de variety Graze snacks. Zo vind je in de webwinkel van Graze diverse variety packs zoals de Flapjack variatiepack, de Crunchy favourites, de Choclate curiosities en de Proteïne variatiepack. Ook kan je de Cookies & tea en Light variatiepack bestellen. Keuze genoeg dus bij Graze! Bestel jouw favoriete pack of bestel ze gewoon allemaal. Op die manier heb je altijd een gezonde voorraad snacks in huis.

Korting Graze

Graze

0.75% korting
Bezoek Graze met korting