Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij ook altijd op de hoogte zijn van het laatste fashion en showbizz nieuws? Het tijdschrift Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Neder­land. De Grazia verschijnt elke week met exclusieve interviews, shopping en beauty tips en celebrity nieuws. Ook vind je er de nieuwste trends op mode gebied.

Via de webshop van Grazia kan je een kijkje nemen in de wereld van de glossy. Beleef het wel en wee van de celebs en doe inspiratie op van de laatste mode trends. Via de website kun je je eenvoudig abonneren op dit wekelijkse magazine die vervolgens bij je op de deurmat valt. Neem een abonnement en kies een cadeau. Als abonnee lees je Grazia ook op je tablet: via de Tijdschrift.nl app voor iPad en Android tablets.


Voor acties en aanbiedingen van abonnementen kun je natuurlijk terecht bij 24/7 Discount. Hier vind je namelijk een overzicht van bijvoorbeeld kortingen op tijdschriften en magazines. Kijk of er een kortingscode van Grazia beschikbaar is en bestel je tijdschrift abonnement online via 24/7 Discount. Je profiteert gelijk van ledenkorting.

Korting Grazia

Grazia