Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je hecht veel waarde aan het milieu en je vindt het belangrijk om het milieu én je portemonnee te sparen? Denk dan eens aan het plaatsen van zonnepanelen op je dak. De afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen met wel 70% gedaald: hiermee zijn ze binnen bereik gekomen van veel meer huishoudens. Doordat de energieprijzen wel zijn blijven stijgen, is het inmiddels tot 40% goedkoper om stroom op je eigen dak op te wekken met zonnepanelen!

Greenem is als enige vergelijker actief in de markt van zonnepanelen. Er zitten enorme prijsverschillen tussen leveranciers, waardoor het absoluut loont om te vergelijken. Met zonnepanelen verdien je geld via je dak met 100% groene stroom! Op Greenem zijn alle installateurs van Nederland te vinden en je vindt dus altijd een installateur bij jou in de provincie. Zoek eenvoudig via de website en bespaar op je energiekosten via Greenem.

Wil je ook besparen op je energierekening? Door het plaatsen van zonnepanelen op je huis kun je fiks besparen. Kijk of er via 24/7 Discount een kortingscode beschikbaar is voor Greenem en bespaar gelijk geld. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting bij online energieleveranciers.

Korting Greenem

Greenem