Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het liefst vertel je iedereen dat je zwanger bent en wanneer de kleine is geboren wil je een leuk en origineel geboortekaartje versturen. Bij Greetz Geboortekaartjes vind je een ruime keuze aan te gekke geboortekaartjes om de hele wereld te laten weten dat jouw kleine is geboren. Of je nu een meisje of jongen krijgt, of misschien wel een tweeling of drieling, bij Greetz Geboortekaartjes heb je een ruime keuze aan leuke kaartjes. 

Greets Geboortekaartjes heeft de kaarten gesorteerd op categorieën zodat je gemakkelijk kunt zoeken. Kijk daarom snel bij Greetz Geboortekaartjes en zoek alvast de leukste uit. Misschien weet je wat het geslacht is van te voren, maar wanneer je dat niet weet, is het goed om twee kaartjes vast te leggen voor zowel een jongen als een meisje. Bij Greetz Geboortekaartjes kun je profiteren van een snelle levering en ook kunnen de kaarten vanuit Greetz naar jouw vriend, familie en kennissen worden verstuurd. 

Bij 24/7 Discount kun jij bij diverse organisaties jouw kaarten bestellen, zo ook bij Greetz Geboortekaartjes. Bekijk snel hoe jij kunt bestellen en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting. 

Korting Greetz Geboortekaartjes

Greetz Geboortekaartjes