Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is jouw kleine er aan toe om te leren schrijven op school, maar heeft hij/zij moeite met het beethouden van zijn of haar pen? Bij Griffix Winkel hebben ze een aanbod aan Griffix pennen van Pelikan waarmee je kan leren schrijven op de juiste manier. Niet alleen schrijven met pen, ook potlood en waskrijt kun je aan een pen van Pelikan toevoegen zodat je kunt leren kleuren, tekenen en schrijven.

Op Griffix Winkel vind je een ruim aanbod aan diverse schrijf en tekenartikelen. Van inktpennen tot navulpennen en ook schoolpennen. Bij Griffix Winkel kun je makkelijk particulier en zakelijk bestellen en door de ruime voorraad kunnen ze snel leveren. Bij Griffix Winkel kun je achteraf betalen, maar ook direct. Kijk snel voor alle Pelikanpennen en onderdelen op Griffix Winkel.

Het is van groot belang dat je kind zijn pen op de juiste manier beet houdt. Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste acties als het gaat om schrijven, tekenen en kleuren. Denk hierbij aan veelvoudvoordeel. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Griffix Winkel een actiecode beschikbaar is. Bestel online jouw schrijfwaren via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Griffix Winkel

Griffix Winkel