Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Griffix Winkel is dé winkel voor Griffix pennen van Pelikan om goed te leren schrijven. De pennen hebben een speciale greep voor beter houvast van de pen. Dit is goed omdat leren schrijven veel vergt van de motoriek van een kind. Het is bewezen dat met deze pennen een kind beter leert schrijven dan met een normale pen.

Via de webshop van Griffix Winkel, bestel je de mooiste pedagogisch verantwoorde pennen, potloden, inktpennen, vulpotloden en waskrijtstiften. Bekijk het uitgebreide assortiment gekleurde pennen, potloden en vullingen. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je dus voor 21:00 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Niet alleen particulieren maken gebruik van Griffix, ook scholen weten de webshop te vinden.


Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van kortingen en aanbiedingen op kantoor- en schoolartikelen. Ben je op zoek naar een Griffix pen van Pelikan? Kijk of er een kortingscode van Griffix beschikbaar is en beste via 24/7 Discount. Je ontvangt naast de korting dan ook nog ledenkorting!

Korting Griffix Winkel

Griffix Winkel

5.00% korting
Bezoek Griffix Winkel met korting