Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Groene stroom is de toekomst, want wannee je groene stroom afneemt lever je een bijdrage aan een beter milieu. Ook voor jou in huis doe je er goed aan om groene stroom te gebruiken of apparatuur wat minder stroom gebruikt. Zo heb je bijvoorbeeld LED-verlichting waardoor jij al meer dan 90% kunt besparen bij één lamp. Zeker voor bedrijven die overdag vaak verlichting aan hebben, kan dat interessant zijn.

Ga voor groene producten in- en rondom jouw huis en shop deze online via Groenestroomshop en daarbij kun je denken aan LED-verlichting, dimmers, travo's en meer. Energiezuinig leven is belangrijk waardoor je en op kosten kunt besparen en meedenkt voor een goed milieu.

Wil jij een minder hoge energierekening en weten hoe jij kunt besparen? Bekijk dan op 24/7 Discount hoe jij het beste energie kunt besparen. Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties en zie hier of er voor Groenestroomshop een actiecode beschikbaar is. Je bestelt de producten makkelijk online via 24/7 Discount en profiteert daarnaast van ledenkorting.

Korting Groenestroomshop

Groenestroomshop