Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor trendy ouders met coole kids is er de GROM shop. Hier vind je een super groot aanbod kleding en schoenen voor kids van 0 tot 16 jaar. De producten zijn van bekende skate, surf en snowboard merken. GROM hanteert een “one stop shop” concept, bij GROM vind je namelijk schoenen en kleding, maar ook tassen, caps, mutsen en accessoires.

Neem vooral een kijkje bij GROM en vind er super coole
kleding en schoenen van bekende merken zoals: DC, Vans, Volcom, Element, Santa Cruz, Munster en Mini Rodini. Alle producten zijn van goede kwaliteit, want dat is wat GROM wil verkopen! Kwaliteit kleding verkopen aan kinderen en ouders die iets hebben met boardsports en lifestyle. Bij GROM kan snel en veilig gewinkeld worden. GROM heeft een Thuiswinkel Waarborg certificering en alle transacties lopen via een met SSL certificaat beveiligde verbinding.

Coole ouders en coole kids die iets hebben met boardsports shoppen bij GROM. Om met korting te shoppen, kijk je eerst bij 24/7 Discount voor een kortingscode waarmee je voordelig shopt in de webshop van GROM of misschien bespaart op verzendkosten. Bovendien profiteer je van ledenkorting door te shoppen in online sport- en kledingwinkels via 24/7 Discount.

Korting GROM

GROM