Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Elke dag vind je bij Groupdeal verschillende deals met hoge korting. Hierbij worden zowel producten als diensten aangeboden, zoals bijvoorbeeld kaarten voor musicals, waterkokers, sieraden en heel veel andere producten. De kortingen van GroupDeal kunnen oplopen tot maar liefst 70% op de winkelprijs en laten we eerlijk zijn, dan is shoppen ineens een stuk leuker! 

Bij GroupDeal profiteer je altijd van megakortingen en dat komt omdat een deal vaak voor een bepaalde tijd wordt aangeboden. Doordat de aanbieding tijdelijk geldig is en er ook een beperkte voorraad is, moet je er snel bij zijn. Je vindt bij Groupdeal diverse deals waarbij je een automatische verzending hebt na het bestellen. Ook kun je bij sommige deals een voucher krijgen die je vervolgens kunt inwisselen bij een bepaalde webshop. 

Bij GroupDeal vind je de leukste activiteiten, producten en meer voor extreem lage prijzen. Kijk snel voor de leukste aanbiedingen op GroupDeal en doe dat via 24/7 Discount zodat jij naar de leukste prijzen van GroupDeal ook profiteert van ledenkorting op jouw account. 

Korting GroupDeal

GroupDeal