Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij heerlijke, zachte handdoeken waarmee jij je heerlijk kunt afdrogen na een duik in de zee, een heerlijke warme douche of een ontspannen bad? Kijk dan eens bij Handdoek.nl, want hier vind je diverse handdoeken in allerlei kleuren die precies matchen bij wat jij leuk vindt. Ook kun je jouw eigen initialen in de handdoeken van Handdoek.nl laten zetten zodat hij altijd herkenbaar is, handig voor in de sauna. Ieder seizoen komt er een nieuw collectie aan mooie kleuren en kun je gemakkelijk online bestellen. Daarnaast vind je op Handdoek.nl ook mooie strandlakens in verschillende formaten. 

Washandjes, kleine gastendoekjes, handdoeken en grote handdoeken, je vindt het bij Handdoek.nl in allerlei kleuren en dessins. Bekijk het aanbod en bestel direct online. Wanneer je op werkdagen voor 15.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis EN bij een bestelbedrag hoger dan € 75,- betaal je geen verzendkosten. 

Mooie handdoeken om je heerlijk mee af te drogen, lekker op te liggen op het strand en meer vind je online via 24/7 Discount. Bekijk het aanbod aan handdoeken op Handdoek.nl en bestel via 24/7 Discount zodat je ledenkorting ontvangt.

Korting Handdoek.nl

Handdoek.nl