Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hans Anders, bij velen bekend als "Hans Anders, alleen de prijs is anders", biedt de mogelijkheid om jouw brillen, contactlenzen en zonnebrillen online te bestellen. Je vraagt jouw recept voor jouw ogen aan bij een opticien in de buurt en bestelt vervolgens gemakkelijk en snel online jouw eigen nieuwe bril. Bij Hans Anders vind je de nieuwste trends op het gebied van brillen, heb je een ruime keuze aan contactlenzen en vind je te gekke zonnebrillen.

Ideaal dat je nu ook online jouw bril, contactlenzen en zonnebril kunt bestellen op sterkte. Je vult online jouw gegevens in en Hans Anders maakt jouw bril voor jou in orde en stuurt hem naar je toe. Ook kun je online lenzenvloeistof bestellen en vind je een hoge kwaliteit terug in alle producten. Volg de laatste modetrends online bij Hans Anders en bestel de leukste brillen en profiteer van scherpe prijzen. 

24/7 Discount is de website voor jou wanneer je graag online shopt. Bij 24/7 Discount profiteer je namelijk van ledenkorting op jouw account bij iedereen aankoop die jij doet bij de aangesloten webshops. 

Korting Hans Anders

Hans Anders