Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar elektronica voor in huis, huishoudelijke apparatuur en uiterlijke verzorging? Kijk op Harense Smid voor de grootste merken aan huishoudelijke elektronicaproducten en bestel snel en gemakkelijk online. Harense Smid is al jarenlang een betrouwbare partij die bekend staat om goede klanteservice en uitgebreide informatie.

Op Harense Smid vind je fohns, krultangen, strijkijzers, stofzuigers, maar ook inbouwapparatuur voor de keuken en wasmachines en drogers. Een groot assortiment in grote merken zoals Miele, AEG en meer voor huishoudelijke producten. Daarnaast heeft Harense Smid ook televisies, audio en kun je er ook computers en laptops kopen. Kijk snel op Harense Smid voor het hele assortiment aan witgoed, huishoudelijk en elektronica.

Via 24/7 Discount blijf jij als eerste op de hoogte van de aanbiedingen en acties van witgoed, elektronica en huishoudelijke artikelen. Geniet van de beste prijs door op=opruiming, tijdelijk geen btw of weg ermee acties. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Harense Smid een actiecode beschikbaar is. Bestel jouw witgoedartikelen, huishoudelijke producten en elektronica via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Harense Smid

Harense Smid