Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Headsetwinkel is sinds 1999 specialist in professionele office- en callcenterheadsets. Headsetwinkel richt zich op de zakelijke markt en is gecertificeerd partner van onder anderen Plantronics GN Jabra en Sennheiser. Je krijgt van Headsetwinkel gedegen advies van experts.

Kijk eens wat de Headsetwinkel je kantoor te bieden heeft. Je vindt er draadloze kantoor headsets, bedrade kantoor headsets, callcenter headsets, Bluetooth headsets, Microsoft Lync headsets en headset accessoires zoals aansluitkabels, oorkussens et cetera. Je kan een proefplaatsing aanvragen voor het eerst gratis testen van een headset. Bestel je vandaag voor 17:30 uur je headset, dan heb je hem de volgende dag al in huis.

Kijk voor aanbiedingen in online telefoon- en computerwinkels bij 24/7 Discount zodat je op de hoogte blijft van aanbiedingen en kortingsacties. Voor kantoor een of meerdere headsets nodig? Kijk voor een kortingscode bij Headsetwinkel. Hier bestel je professionele headsets en via 24/7 Discount profiteer je ook nog eens van ledenkorting.

Korting Headsetwinkel

Headsetwinkel