Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een mobiel pinautomaat is natuurlijk superhandig voor als je ondernemer bent. Met Heights myPOS kun je overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Je krijgt een mobiele betaalautomaat (eventueel met printer), een betaalrekening en een creditcard. Heights myPOS biedt je verschillende voordelen zoals directe uitbetaling van de transacties, geen contract of en geen abonnementskosten en een eenvoudige gratis activering. Kijk op de website van Heightsmypos.com.

Op de website van Heightsmypos.com vind je informatie over deze mobiele pinautomaat en bestel je al een Heights myPOS 200 mobiele betaalterminal vanaf € 129, -. De Heights myPOS is de eenvoudigste manier om pinpassen en creditcards te accepteren. Het transactietarief bedraagt 1,85 %. En het grote voordeel is dat je alleen betaalt bij gebruik. Bestel voor jouw bedrijf ook een Heights myPOS en ontdek de vele voordelen.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van acties bij online winkels voor geldzaken en ondernemers zaken. Ben je ondernemer en is het voor jouw bedrijf handig om een mobiele pinautomaat te hebben? Kijk dan of er voor Heightsmypos.com een actuele kortingscode beschikbaar is waarmee je je voordeel kan doen. Je profiteert via 24/7 Discount van ledenvoordeel op je online bestellingen.

Korting Heightsmypos.com

Heightsmypos.com