Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Leuke ballonnen op een feestje of heliumballonnen oplaten tijdens een trouwerij? In de Heliumshop vind je helium, ballonnen en de leukste sfeermakers op feestjes en partijen. Heliumshop is ontstaan vanuit het ballonnenbedrijf Het Feestplein. Door ervaring werd duidelijk waar klanten behoefte aan hadden en hier werden de producten op aangepast. Kwaliteit, snelle levertijd, klantgerichte service en een scherpe prijs zijn de steekwoorden van Heliumshop.

De webshop is heel overzichtelijk en je vindt er per categorie eenvoudig wat je zoekt. Kijk bijvoorbeeld bij helium pakketten, reuze ballonnen, pinata’s, hart ballonnen, geboorte artikelen, airswimmers en nog veel meer. Kies de ballonnen in verschillende kleuren en vul ze thuis met helium. Bestel vandaag nog je helium pakket voor het feest en ontvang je artikelen na betaling snel in huis. Veel plezier bij Heliumshop!

Wil je ook op de hoogte blijven van online aanbiedingen bij webshops voor feestartikelen? Dat kan via 24/7 Discount. Hier blijf je namelijk op de hoogte van aanbiedingen en sales acties zoals megadeals, stapelkorting en 1+1 acties. Kijk of er een actiecode van Heliumshop tussen staat en shop je verzending gratis of ontvang korting op je bestelbedrag. Je profiteert van ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Heliumshop

Heliumshop