Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De HEMA basispremie voor 2019 is € 111,- per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 87,- per maand.

In Nederland moet je altijd verzekert zijn voor zorg. Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch meeverzekerd, maar boven de 18 jaar moet je een standaard zorgpremie afdragen. Bij HEMA kun je ook je zorgverzekering afsluiten. Een zorgverzekeraar afsluiten bij HEMA levert je niet alleen een verzekering op waar je bij vele zorginstanties terecht kunt, maar ook 10% korting op bijna al jouw HEMA aankopen. En, aan het plezier van de kinderen is ook gedacht. Als je kinderen hebt die jonger zijn dan 18 jaar kunnen zij het hele jaar met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Verzekerd bij HEMA biedt naast de basisverzekering ook aanvullende verzekeringen waarmee je bijvoorbeeld tot 18x fysiotherapie hebt en 100% vergoeding op voorbehoedsmiddelen voor vrouwen. Ook zijn er aanvullende verzekeringen voor de tandarts. Hiermee ben je tot € 250, € 500, of € 750 euro verzekerd voor tandartskosten.

Korting HEMA Zorgverzekering

HEMA Zorgverzekering