Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kortingscode Het Beste van de Kweker

Shop je favoriete planten online bij Het Beste van de Kweker. Mooie groene planten voor in je huis, balkon of tuin. Een stoere woestijn cactus, een Kentia palm of heb je liever een mix van verschillende hangplanten? Naast planten shop je bij Het Beste van de Kweker ook prachtige boeketten, cadeaubonnen en giftsets. Leuk om iemand mee te verrassen. Wanneer je je bestelling plaatst, wil je uiteraard wel weten of je korting kunt krijgen op je aankopen. Gebruik de kortingscode van Het Beste van de Kweker en ontvang direct een fijne korting op je bestelling. Er is altijd een unieke kortingscode beschikbaar. Dankzij de ledenkorting van 24/7 Discount ben je trouwens altijd voordelig uit.

Bananenplant aanbieding

Ben je ook zo’n fan van bananen? Met de Musa, of Bananenplant, heb je over drie jaar je eigen bananen in huis. En tot die tijd geniet je gewoon van de mooie groene plant in je huiskamer. Je bestelt de Bananenplant nu in de aanbieding bij Het Beste van de Kweker en binnen drie dagen heb je je Musa al in huis staan. Kijk in de webshop van Het Beste van de Kweker om ook andere aanbiedingen te bekijken, gegarandeerd dat er een plant voor jou bij is die je nu in de aanbieding kan scoren.

#HBvdK op Twitter

Wist je dat Het Beste van de Kweker ook te volgen is op Twitter? Blijf op de hoogte met de nieuwste tweets van #HBvdK. Log in op je Twitter account en volg Het Beste van de Kweker. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte.

HBVDK selected planten

Bij Het Beste van de Kweker vind je een uitgebreid assortiment planten. Je selecteert eenvoudig op categorie. Grote planten, kamerplanten, makkelijke planten, stoere planten of een Urban Jungle. Heel veel items speciaal voor jou geselecteerd. Kijk dus snel en koop je kamerplanten online bij Het Beste van de Kweker.

10% nieuwsbrief korting

Wanneer je in de webshop van Het Beste van de Kweker hebt gekeken ben je gegarandeerd enthousiast geworden over de uitgebreide collectie aan planten. Je kan wekelijks op de hoogte gehouden worden van de nieuwste items, trends en aanbiedingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer je dat vandaag nog doet, ontvang je 10% korting op je volgende aankoop. Vul dus snel je e-mailadres in op de pagina van Het Beste van de Kweker en ontvang gelijk de laatste nieuwsbrief.

Populaire kleine kamerplanten

Wanneer je de webshop van Het Beste van de Kweker bezoekt word je al gelukkig met zoveel mooie planten. Maar wist je ook dat planten een bepaald geluksgevoel bij mensen naar boven brengen?  Het maakt je huis gezellig en planten zijn ook nog eens gezond omdat ze de lucht zuiveren. Genoeg redenen om planten in je huis te halen dus. Ook als je klein behuisd bent kan je bij Het Beste van de Kweker terecht. Je vindt er namelijk ook een ruim assortiment kleine kamerplanten. Selecteer op prijs, verzorging of hoogte van de planten. Je bestelt al een kamerplant die tussen de 20 en 40 cm hoog is, dus ook voor de kleine keuken en woonkamer.

Korting Het Beste van de Kweker

Het Beste van de Kweker

5.00% korting
Bezoek Het Beste van de Kweker met korting