Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even lekker weg met jouw gezin naar één van de mooiste stukjes van Nederland? Dat kan wanneer je naar de leukste en koninklijke camping Het Schinkel gaat. Het Schinkel is een prachtige camping gelegen op de Veluwe waar je heerlijk kunt genieten van veel faciliteiten voor kinderen, maar ook van een rustige natuur. Je beleeft hier, samen met je kinderen, een heerlijke vakantie waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en meer door de bossen, waar veel uitstapjes worden georganiseerd en waar ook nog talloze bezienswaardigheden zijn.  

Op de site van Het Schinkel kun je jouw campingplek met water, stroom en meer online huren. Maar ook is het mogelijk om in een Drakenei te logeren of een Koninklijk vakantieverblijf. Selecteer de data wanneer jij wilt komen en er wordt direct gekeken of het beschikbaar is en wat de kosten zijn. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je gaan genieten van een welverdiende vakantie.  

Ook even lekker weg, een heerlijke vakantie tegemoet, op een prachtig stukje Nederland? Kijk dan bij Het Schinkel en boek direct online met ledenkorting via 24/7 Discount. Blijf op 24/7 Discount op de hoogte van kortingsacties van Het Schinkel zodat je voor een lage prijs op vakantie kunt.

Korting Het Schinkel

Het Schinkel