Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maak nu je eigen ontwerp geboortekaartjes. Mooie kaartjes van een goede kwaliteit vind je bij Hippe Geboortekaartjes. Het is toch geweldig om je eigen kaartje te kunnen ontwerpen en daar straks allemaal mooie reacties op te krijgen? De naam Hippe Geboortekaartjes zeg het al, je vindt er hippe geboortekaartjes! In de webwinkel vind je ze voor jongens, meisjes, tweelingen en adoptie. Als basis gebruik je een design van een bekende ontwerper, je personaliseert het kaartje en zo heb je een leuk, hip geboortekaartje.

Je hebt een ruime keuze aan coole designs van onder andere Lief Kindje, Studio Limón, Skip & Coco, Little Fairytales en nog veel meer. Op de website van Hippe Geboortekaartjes kan je alvast jouw geboortekaartje ontwerpen en als échte proefdruk laten verzenden voor maar € 1,-. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden jouw geboortekaartjes dezelfde dag nog verzonden!

24/7 Discount heeft mooie aanbiedingen als het gaat om geboorteartikelen en geboortekaartjes. Houd de website regelmatig in de gaten! Kijk of er een leuke Hippe Geboortekaartjes kortingscode of aanbieding beschikbaar is. Je kan dan misschien een gratis verzending scoren of een leuke korting op je totaalbedrag. 24/7 Discount biedt je ledenkorting op jouw online babyartikelen.

Korting Hippe Geboortekaartjes

Hippe Geboortekaartjes