Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Is geschiedenis echt jouw ding en houdt jij er van om terug te lezen in de tijd? Wat gebeurde er bijvoorbeeld op 5 mei 1945 of misschien wel tijdens de Kerst van 1961, dat kun jij terugzien bij Historisch Nieuwsblad. Hier kun je namelijk heel veel informatie vinden over de geschiedenis, belangrijke data, wat er is gebeurd en niet alleen voor Nederland, maar voor nieuws van over de hele wereld.  

Bij Historisch Nieuwsblad kun je een abonnement nemen op het Historisch Nieuwsblad of leuke artikelen shoppen in de webshop. In de webshop vind je boeken over onder andere de oorlog, over Lincoln en heel veel meer. Verhalen die door de ouderen nog vaak worden verteld omdat ze het hebben meegemaakt, maar door de nieuwe generatie misschien wordt vergeten. Daarom is het goed het alsnog terug te lezen via Historisch Nieuwsblad.  

Nieuwsgierig naar het verleden, wat er allemaal is gebeurd? Kijk dan op 24/7 Discount of jij een abonnement kunt afsluiten voor Historisch Nieuwsblad of goede boeken vind in de webshop. Shop direct online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsblad