Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als een echte hockeyfan, speel jij graag vast ook een spelletje op het veld en wil je natuurlijk de beste worden. Bij Hockeyhuis vind je een ruime collectie aan hockeyuitrusting om het beste uit jezelf te halen als het gaat om een leuk spel hockey. Bitjes, Hockeysticks, bescherming, tassen, kleding, schoenen en veel meer handige tools voor het hockeyen vind je bij Hockeyhuis. 

Bij Hockeyhuis vind je merken als Dita, Reece, Asics, adidas aan schoenen, maar ook in hockeysticks vind je grote merken en leuke sticks voor zowel jongens als meiden en in diverse lengten. De verzending van Hockeyhuis is gratis wanneer je een bestelling hoger dan € 75,- is en het is mogelijk je bestelling op te halen in één van de winkels of te laten bezorgen. 

Bekijk online de leukste acties en aanbiedingen voor jouw hockeyuitrusting bij Hockeyhuis en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account. Vind bij 24/7 Discount acties als gratis verzending, 50% korting op jouw tweede artikel en meer. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en bekijk de recente acties nu online. 

Korting Hockeyhuis

Hockeyhuis

2.25% korting
Bezoek Hockeyhuis met korting